Marko Holopaisesta Bravida Finlandin toimitusjohtaja

 

Hän siirtyy tehtävään korjausrakentamiseen keskittyvän Consti Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtajan paikalta.

Marko Holopaisella on pitkä ja vankka kokemus talotekniikasta. Hän on toiminut johtotehtävissä mm. ABB Installaatiot Oy:ssä, Koja Tekniikka Oy:ssä sekä viimeisimpänä Consti Yhtiöissä, joka on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyvistä yrityksistä.

– Olen todella tyytyväinen saadessamme Marko Holopaisen joukkoomme. Olen vakuuttunut siitä, että hän tulee pitkällä alan kokemuksellaan ja osaamisellaan jatkamaan Bravidan huolto- ja asennusliiketoiminnan positiivista kehitystä Suomessa. Bravidan laajentuminen Suomeen vuonna 2015 ja sitä seuranneet kolme yritysostoa ovat luoneet meille vahvan perustan jatkuvalle kasvulle, sanoo Bravidan konsernijohtaja Mattias Johansson.

Marko Holopainen aloittaa Bravida Finlandin toimitusjohtajana maaliskuun 2018 lopussa. Hän seuraa tehtävässä Mattias Johanssonia, joka on toiminut väliaikaisena toimitusjohtajana elokuusta 2017 lähtien. Holopaisesta tulee myös Bravida-konsernin johtoryhmän jäsen.

– Olen erittäin innoissani astuessani Bravida Finlandin toimitusjohtajan rooliin. Yhtiöllä on erinomaiset mahdollisuudet nousta johtavaksi taloteknisten asennus- ja huoltoratkaisujen tarjoajaksi myös Suomessa – kuten se on jo muissa Pohjoismaissa, Marko Holopainen toteaa.

 

Bravida on Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja, joka työllistää noin 10 000 ammattilaista. Bravida toimii yli 150 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Bravida Finland työllistää noin 500 ammattilaista ja tarjoaa erikoispalveluita sekä kokonaisratkaisuja sähkö-, lämpö-, vesi-, viemäröinti, ilmanvaihto-, jäähdytys-, sprinkleri-, rakennus-, automaatio- ja turvallisuustekniikoissa ja ne kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon.