Linea – ensiluokkaista tehokkuutta toimistoon

Linea blackLinea on tyylikäs ja moderni lattiavalaisinuutuus toimistotiloihin. Valaisimessa on viimeistelty, vain  25 mm paksuinen valaisinosa, kapea mutta tukeva ja pyöristetty jalkaosa sekä litteä, huomaamaton lattiajalusta, joka mahtuu useimpien työpöytien jalkarakenteiden alle.

Uudessa Linea-lattiavalaisimessa on tehokkaat heijastimet sekä kaksikerros-prismaoptiikka, joka heijastaa valon epäsymmetrisesti vähentäen ikävää häikäisyä. Tehokas ylävalo, jonka voi tarvittaessa sammuttaa, täydentää tilan yleisvalaistusta. Alaspäin suunnattu valo puolestaan valaisee tarpeen mukaan yhtäaikaisesti kaksikin vierekkäistä työpistettä EN12464-1 standardin mukaisesti.

Valaisin voidaan varustaa energiatehokkaasti sisäänrakennetulla läsnäolo-/päivänvalotunnistimella. Avotoimistokäyttöä varten valaisimeen on saatavana myös langaton yhteys, jolla voidaan ohjata korkeintaan 50 valaisimen ryhmää. Linea-valaisin voidaan toimittaa myös valon värilämpötilan säädöllä (CCT). Tällöin valon väriä voidaan säätää 500 kelvinin välein 3000:sta 6000:een kelviniin saakka.

Linea-lattiavalaisin on varustettu ledeillä, joiden ulos tuleva valovirta on 10 000 lm. CCT-versiossa valovirta on 7000 lm. Valaisimen valonjako on toteutettu siten, että 75% on ylävaloa ja 25% alaspäin suuntautuvaa valoa. Valaisimessa on himmentävä on-/off-kytkin. Valaisin toimitetaan 2,5 m liitosjohdolla ja pistotulpalla.

Valaisimen runko ja jalkaosa ovat alumiinia, lattiajalusta valmistetaan teräksestä. Väreinä strukturoitu musta, valkoinen ja alumiininharmaa. Optiikkana Linea-valaisimessa on kaksikerrosprismaoptiikka, jolla saavutetaan epäsymmetrinen valo ja mikroprismaattinen häikäisyn esto.

Linea on erinomainen valaistusratkaisu mm. avotoimistoihin ja avotiloihin, joissa ei ole mahdollisuutta asentaa kiinteitä kattovalaisimia, tehokkaaseen työpistevalaistukseen sekä sellaisiin saneerauskohteisiin, joissa vallitsevaa valaistusratkaisua on mahdoton muuttaa.

Lisätietoja:

Glamox Luxo Lighting Oy

Silja Palmu, tuotepäällikkö

0400 477 605

silja.palmu@glamoxluxo.com