Lindström on avannut uuden ravintolatekstiilipesulan Vantaalle

Uusi ravintolatekstiilipesula on Euroopan mittakaavassa ainutlaatuinen. Lindström-konserni työllistää Vantaalla noin 85 henkilöä

Aikaisemmin Helsingin Käpylässä toiminut Lindströmin ravintolatekstiilipesula aloitti toimintansa Vantaalla uusissa tiloissa kesän 2015 jälkeen. Lindström palvelee Vantaan Koivuhaasta tuhansia yritysasiakkaita Etelä-Suomen alueella.

”Ravintolatekstiililiiketoimintamme on kasvanut tasaisesti, ja odotamme kasvua myös tuleville vuosille. Investoinnin myötä voimme palvella paikallisia asiakkaitamme entistä paremmin, ja kasvattaa toimintaamme Vantaalla,” sanoo Lindström-konsernin toimitusjohtaja Juha Laurio.

Yhä ketterämpää palvelua asiakkaille

Lindströmin ravintolatekstiilipesula on ainutlaatuinen Euroopassa. Yksikkö on tällä hetkellä Euroopan mittakaavassa ainoa, joka on erikoistunut pelkästään ravintola-asiakkaisiin.

”Uudesta yksiköstämme voimme palvella asiakkaitamme entistäkin ketterämmin, mahdollistaen heille yhä nopeammat toimitukset. Näin asiakkaillamme on saatavilla puhtaat ja laadukkaat tekstiilit aina silloin, kun he niitä tarvitsevat,” sanoo Laurio.

Lindströmin ravintolatekstiilipesulasta pakataan päivittäin muun muassa 10 000 kappaletta lautasliinoja ja yli 2 000 kappaletta pöytäliinoja.

”Kokonaispalvelumme kattaa useita erilaisia tuotteita aina designtuotteista kaitaliinoihin ja likaa hylkiviin pöytäliinoihin, joista asiakas voi valita toiminnalleen sopivat. Investoinnin myötä voimme myös reagoida asiakkaan muuttuviin tarpeisiin entistä joustavammin.”

Lindström-konsernin työvaate- ja hotellitekstiilipesula on toiminut Vantaalla vuodesta 2011. Ravintolatekstiilipesula työllistää 16 henkilöä. Kaiken kaikkiaan Lindström-konserni työllistää Vantaalla noin 85 henkilöä. Suomessa Lindström työllistää noin 1500 henkilöä. Yhtiö tarjoaa tekstiilipalveluita yrityksille jo 24 maassa.

Lisätietoja:
Juha Laurio, toimitusjohtaja, Lindström Oy p. 040 501 6299, juha.laurio@lindstromgroup.com

Lindström Oy
Tekstiilipalveluyritys Lindström vahvistaa asiakkaidensa yrityskuvaa. Palvelumme helpottaa asiakkaan arkea ja on kokonaiskustannuksiltaan markkinoiden edullisin. Toimimme vastuullisesti ja olemme arvostettu työnantaja. Lindströmiläisiä on yli 3 000 henkilöä Euroopassa ja Aasiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 301 miljoonaa euroa. www.lindstromgroup.com/fi

[Best_Wordpress_Gallery id=”31″ gal_title=”Lindström_29-10-2015″]