Kuvassa: Oulaisten tehdas/Lehto

Lehto rakentaa uuden tehtaan Oulaisiin

Kuvassa: Oulaisten tehdas/Lehto

Tehtaan suunnittelutyöt on jo aloitettu ja itse rakentamisen arvioidaan alkavan joulukuussa 2017.

Tehtaan suunniteltu koko on noin 8 500 m2 ja sinne on tarkoitus keskittää logistiikka- ja varastotoimintoja sekä kylpyhuonemoduulien, keittiökalusteiden ja muiden kiintokalusteiden valmistusta. Investointi on kokonaisuudessa noin 7,5 Meur. Tehtaan arvioidaan olevan tuotantovalmiudessa elokuussa 2018.

”Kaikki tehtaassa valmistettavat komponentit ja moduulit toimitetaan Lehdon omiin rakennushankkeisiin ympäri Suomen. Uusi tehdas mahdollistaa tuotannon kasvattamisen Oulaisissa vastaamaan Lehdon jatkuvaa kasvua ja samalla syntyy muutamia kymmeniä uusia työpaikkojakin alueelle”, kertoo Lehto Groupiin kuuluva Takuuelementti Oy:n toimitusjohtaja Pekka Korkala ja jatkaa:

”Saamme uuden tehtaan myötä huomattavasti lisää myös varastotilaa. Tulevaisuudessa pystymme keskittämään Oulaisten tuotannon samalle tontille, jolloin saavutamme niin tuotannollisia kuin logistisiakin hyötyjä.”

Tällä hetkellä Lehdolla on neljä tehdasta Oulaisissa sekä tehtaat Iissä, Oulussa ja Humppilassa. Lisäksi Lehdolla on Siikajoella tuotantopaikka, jossa valmistetaan pien- ja rivitalojen seinä- ja kylpyhuone-elementtejä.

 

Lehto Group lyhyesti

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1 100 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa.