Lämpöä eristävä taiteoviseinä

VitreaValoa läpäisevät ja liikuteltavat seinäratkaisut lisäävät tilojen muunneltavuutta ja tarjoavat uusia käyttömahdollisuuksia. Lämpöä eristävällä taiteoviseinällä voidaan luoda maksimaalisia aukkoja yhdistäen kaksi tilaa isommaksi kokonaisuudeksi.

Kevyt ja helppokäyttöinen mekanismi mahdollistaa suurenkin taiteoviseinän nopean avaamisen. Ulos- tai sisäänpäin aukeava taiteoviseinä taitetaan vaivattomasti joko aukon vasemmalle tai oikealle sivulle. Yksittäiset paneelit liukuvat hiljaisesti ja kevyesti. Yksi tai useampi ovilehti voi toimia heiluriovena, kun taiteoviseinä on suljettu.

Lämpöä eristävät taiteovet- tekniset tiedot

Taiteoviseinällä päästään jopa 0,8 U-arvoon. Taiteovet voidaan varustaa laseilla, joissa on erilaisia ominaisuuksia, kuten murron- tai auringonsuoja tai parempi ääneneristävyys. Profiilit ovat saatavana alumiinisina, puisina ja niiden yhdistelmänä. Useita avautumistapoja. Yhteensopiva myös muiden Vitrean toimittamien terassi- ja talvipuutarharatkaisujen kanssa.

Vitrea Oy – erikoislasien asiantuntija vuodesta 1952

Vitrea Oy on toiminut vuodesta 1952 yhteistyössä maailman johtavien lasiosaajien kanssa kehittäen innovatiivisia lasiratkaisuja niin rakentamisen kuin teollisuudenkin tarpeisiin.