Kuva: laattapiste.fi

Laattapiste: LPC P21 on nyt hiilineutraali laattasarja

Kuva: laattapiste.fi

Ekologisuus näkyy entistä enemmän Laattapisteen tuotevalikoimassa, johon kuuluu nyt ensimmäinen hiilineutraali laattasarja.

LPC P21 -klassikkosarjassa on noin 2000 eri vaihtoehtoa, joissa on sopivat tuotteet kodin tiloista aina kovaa rasituksen kestämistä vaativiin julkisiin kohteisiin saakka.

Laattapiste hyvittää Suomessa saman määrän hiilidioksidipäästöjä, mitä laattojen valmistuksesta syntyy. LPC P21 -sarjan laatat kompensoidaan hiilineutraaleiksi Ilmastoapu Oy:n kautta. Kohteena on WWF:n Gold Standard -sertifioitu tuliivoimalahanke Turkissa.

Keraamiset laatat ovat uusin lisäys yrityksen laajaan hiilineutraaleiden pintamateriaalien valikoimaan. Laattapisteen yksinoikeudella Suomessa edustama, hiilineutraaleita tekstiili- ja vinyylilaattoja valmistava Interface on tehnyt vuosikymmeniä uraauurtavaa työtä ympäristön, kestävän kehityksen, eettisyyden sekä paremman sisäilman hyväksi.

Interfacen kierrätysmateriaaleista valmistetut tekstiili- ja vinyylilaatat ovat hiilineutraaleita koko laskennallisen elinkaarensa ajan ja voidaan kierrättää täysin.