Keijo Leppävuori

Keijo Leppävuori Raksystems Suomen maajohtajaksi

Raksystems Suomen maajohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Keijo Leppävuori. Leppävuori aloittaa tehtävässään 1.2.2023. Raksystems-konsernin perustaja Marko Malmivaara jatkaa Raksystems Groupin toimitusjohtajana. 

Keijo Leppävuori

– Konsernimme kasvun myötä on tullut aika jakaa vastuuta useamman henkilön kesken varmistaaksemme Suomen liiketoimintojen jatkuvan kehittymisen sekä strategian jalkauttamisen konsernitasolla, Marko Malmivaara kertoo.

Malmivaaran mukaan muun muassa Pöyryllä työskennellyt Keijo Leppävuori on erinomainen valinta Raksystems Suomen maajohtajan tehtävään. Raksystems Ruotsin maajohtajana toimii Örjan Kjellström.Raksystems-konserniin Leppävuori tuli vuonna 2020, kun Raksystems osti Green Building Partners Oy:n. Keijo Leppävuori oli yksi yrityksen perustaja- ja myyjäosakkaista. Leppävuori toimii tällä hetkellä Raksystems Suomen Green Building Services -liiketoiminnan johtajana.

– On hienoa päästä työskentelemään tiiviimmin Raksystemsin perinteisten tutkimus-, suunnittelu- ja projektipalveluiden että tuoreempien Green Building -liiketoimintojen EcoRealin ja Geolon parissa. Voimakkaan kasvumme myötä liiketoiminnoissamme on vielä paljon potentiaalia toisiaan täydentävien asiakkuuksien laajemmassa hyödyntämisessä, kokonaisvaltaisessa asiakaspalvelussa sekä toimintamallien kehittämisessä, Leppävuori toteaa.

– Uuteen tehtävään on mukava tarttua, kun olen ehtinyt kolmen vuoden Raksystems-urani aikana tutustumaan eri toimintojemme huippuammattilaisiin ja heidän tekemisensä meininkiin, Leppävuori sanoo.