Kaupallinen yhteistyö: Tutustu uuteen kiinteistöviemärijärjestelmään

Uusi Master 3 Plus -järjestelmä on hiljainen, ekologinen ja helppo asentaa.

Pipelifen uusi hiljainen kiinteistöviemäröintijärjestelmä soveltuu erityisen hyvin rakennuskohteisiin, joissa viemäröinnin äänitasovaatimukset ovat vaativammat kuin perinteisissä viemäröintikohteissa.  

Master 3 Plus -tuoteperheellä vastaamme rakennusten kasvaviin ääniteknisiin vaatimuksiin. Tuotteen valmistamisessa ja kierrättämisessä on huomioitu tuotteen aiheuttama hiilijalanjälki. Master 3 plus on valmistettu EN 1451-standardin mukaisesti ja järjestelmän äänitaso on mitattu standardin EN 14266 mukaisesti, kertoo kiinteistötekniikan tuotepäällikkö Jarno Huhta

Master 3 Plus -kiinteistöviemärijärjestelmän tuotteilla on korkea lämmönsietokyky ja hyvä kemikaalinkesto. Tuotteiden kerrosrakenne ja jäykkyys takaa järjestelmälle poikkeuksellisen hyvän asentuvuuden ja tiiviyden. Järjestelmän sileä ja vaalea sisäkerros ehkäisee likaantumista ja helpottaa kuvaamista.  Master 3 Plus -tuotteiden musta ulkoväri on tyylikäs ja huomaamaton.

Järjestelmämme soveltuu erinomaisesti sairaaloihin ja muihin vaativiin kohteisiin, joissa vaaditaan ympäristöministeriön asetusten mukaisia äänitasovaatimuksia. Lisäksi tuoteperheen tuotteet  ovat helposti kierrätettäviä, jatkaa Huhta. 

Asennusliikkeet ja asentajat ovat meille Pipelifelaisille tärkeä asiakasryhmä. Olemmekin kuunnelleet tarkkaan heidän mielipiteitä kehittäessämme Master 3 plus -järjestelmän asennusominaisuuksia. Pohjakulman keveys, osien kulmamerkinnät, asennussyvyysmerkinnät ja jopa järjestelmän värimaailma ovat asiakaspalautteen tulosta, kertoo kiinteistötekniikan myyntipäällikkö Mika Rajakangas.

Master 3 Plus toimitukset alkavat syksyllä 2021. Tutustu kattavaan tuotevalikoimaan tästä.