Kuvassa: Flamingo uusi hotellilaajennus/ Jatke Oy

Jatke laajentaa Flamingon hotellin

Kuvassa: Flamingo uusi hotellilaajennus/ Jatke Oy

Näyttävä chilipippurin värinen rakennus on pinta-alaltaan noin 9 700 kerrosneliömetriä pitäen sisällään noin 230 hotellihuonetta. Laajennus yhdistetään olemassa olevaan hotelli- ja viihdekeskukseen yhdyskäytävällä. Näyttävä pilarien varaan rakennettava kokonaisuus valmistuu vuoden 2018 lopulla.
Jatke Oy:n valinta pääurakoitsijaksi on osoitus yhtiön vahvasta osaamisesta toimitilarakentamisessa. ”Tehtävämme on auttaa asiakastamme menestymään tekemällä oma työmme ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Pääurakoitsijana voimme antaa osaamisemme kokonaisvaltaisesti tämän projektin eteenpäin viemiseksi. Ympäristöystävällinen rakentaminen toteutuu hankkeessa BREEAM Very Good –tason ympäristösertifikaatin kriteereiden kautta. Valmistuessaan hotellikokonaisuus palvelee laajoja asiakasryhmiä, joten ympäristövaatimusten lisäksi laatukriteerit ovat sekä rakentamisen että toiminnallisuuden osalta korkealla”, kiteyttää johtaja Pauli Karjalainen.
”Hotellilaajennus täydentää hienosti Varman omistamaa Viihdekeskus Flamingoa ja kasvattaa entisestään keskuksen asiakasmääriä. Flamingo Wing -hotellin laajennuksesta tulee hieno maamerkki vilkkaan Kehä III:n varrelle.” kommentoi Varman kiinteistökehitysjohtaja Aarne Markkula.
”Break Sokos Hotel Flamingosta tulee Suomen suurin hotelli (539 huonetta). Laajennus on Sokotel Oy:lle merkittävä lisäys Sokos Hotelli hotellitarjoamaan pääkaupunkiseudulla. Vantaa alueena on kasvava ja kehittyvä kaupunki, jonka erinomaiset liikenneyhteydet ja palvelutarjoama houkuttelevat hotelli-investointiin. Asiakkaita meille saapuu ympäri Suomea ja saamme myös hyvän osan niin liike-, kokous- kuin myös kehittyvästä kansainvälisestä vapaa-ajan turismivirrasta.” sanoo Jarkko Härmälä, toimitusjohtaja

 

Jatke Oy on vahva suomalainen rakennuskonserni, jonka liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna noin 265 M€ ja työllistää kokonaisuudessaan reilut 400 henkilöä.