Isku toimittaa kalusteet Metsä Groupin biotuotetehtaalle

Isku ja Metsä Group ovat tehneet sopimuksen Äänekoskelle rakenteilla olevan biotuotetehtaan kalustetoimituksista.

”Arvostamme suuresti, että pääsimme mukaan Suomen metsäteollisuuden historian suurimman investoinnin kalustetoimittajaksi”, kertoo Isku-Yhtymän toimitusjohtaja Arto Tiitinen.

”Kotimaisen teollisuuden arvostus hankinnoissa on näkynyt Metsä Groupin koko biotuotetehdasprojektin ajan. Yhdessä rakennamme biotuotetehtaalle muuntautuvat, joustavat ja modernit työtilat, jolloin käyttäjät voivat valita sopivan paikan kohtaamisiin, tiimityöskentelyyn ja keskittymistä vaativiin töihin”, Tiitinen kertoo.

”Iskun kanssa yhteistyö on ollut sujuvaa, löysimme yhdessä asiantuntijoiden kanssa tarpeitamme vastaavan, meille räätälöidyn monitilaratkaisun toimistorakennukseemme”, kertoo Metsä Groupin biotuotetehtaan johtaja Camilla Wikström.

”Iskun tapa toimia asiakaslähtöisesti ja joustavasti suunnittelusta asennukseen vakuutti meidät, samoin monipuolinen palvelutarjonta”, Wikström toteaa.


Isku on suomalainen vuonna 1928 Lahteen perustettu perheyritys. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita ja kokonaisvaltaisiasisustusratkaisuja sekä koteihin että kouluihin, toimistoihin, terveydenhuoltoon ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Koko Suomen kattavanIsku-myymäläketjun lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä sekä Lähi-Idässä. Iskun omat huonekalutehtaat sijaitsevatLahdessa. Isku noudattaa ISO 9001  -laatujärjestelmää ja toimii aktiivisesti ekologisen tuotannon kehittäjänä: Isku saiISO 14001 -ympäristösertifikaatin ensimmäisenä alalla, jatänä päivänä koko tuotanto on PEFC-sertifioitua, eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksenperiaatteiden mukaan tuotettua. http://www.isku.com