Kuvassa vasemmalta oikealle: Lasse Karvinen (Head of Sales, Framery), Samu Hällfors (CEO, Framery), Jari-Pekka Jokio (myyntijohtaja, Isku), Arto Tiitinen (toimitusjohtaja, Isku). Kuva: Isku

Isku ja Framery aloittavat yhteistyön

Kuvassa vasemmalta oikealle: Lasse Karvinen (Head of Sales, Framery), Samu Hällfors (CEO, Framery), Jari-Pekka Jokio (myyntijohtaja, Isku), Arto Tiitinen (toimitusjohtaja, Isku). Kuva: Isku

 

Yritysten tuotteista kootaan yhden luukun periaatteella asiakkaalle sopivin kalustekokonaisuus.

”Framery on kumppanina kotimainen maailman markkinajohtaja ja yhteistyö mahdollistaa kasvun sekä kansainvälistymisen, ja tuo työtä Suomeen. Haluamme palvella asiakkaita yhden luukun periaatteella ja otamme kokonaisvastuun asiakkaan kohteesta aina ensimmäisistä hetkistä kokonaisuuden valmistumiseen asti. Yritystemme tarinat, arvomme sekä mallistomme tukevat toisiaan, ja kokonaistoimitusten avulla pystymme palvelemaan asiakkaita parhaalla ja nopealla tavalla”, sanoo Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen.

”Yhteistyö Iskun kanssa innostaa minua erityisesti, koska jaamme yhteiset arvot. Ihmiskeskeisyys, vastuu suomalaisten työpaikkojen onnellisuudesta ja menestyksestä – ei pelkästään työnantajina vaan myös onnellisten työpaikkojen mahdollistajina yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tuotteiden valmistaminen Suomessa on vahva yhteinen DNA yhteistyön taustalla. Suomi on työympäristöjen kehityksen kärkimaa ja on innostavaa työskennellä edelläkävijöiden kanssa”, sanoo Frameryn toimitusjohtaja Samu Hällfors.

Tamperelainen Framery teki vuonna 2017 noin 40 miljoonan euron liikevaihdon. yritys työllistää 160 työntekijää. Tuotannosta menee 80 prosenttia vientiin.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen.