Kuva: intoconcept.com

INTO Concept ja Martela aloittavat yhteistyön

INTO Concept Oy on solminut jälleenmyyntisopimuksen Martelan kanssa. Martelalla on laaja myyntiverkosto pohjoismaissa sekä yli 70 vuoden kokemus toimivien työympäristöjen luomisesta. INTO Conceptin mukaan kysynnän kasvaessa tuore jälleenmyyntisopimus tukee yhtiöiden liiketoimintaa ja tavoitetta. Uusi sopi­mus lisää näkyvyyttä sekä edesauttaa kehitystyötä molemmin puolin.

Kuva: intoconcept.com

”Pystymme nyt hyödyntämään INTO Conceptin ja Martelan asiantuntijoiden osaamista, joilla luodaan kokonaisvaltaiset ja toimivat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin”, INTO Conceptin toimitusjohtaja Jari Inkinen sanoo. INTO Conceptin taustalla vaikuttaa Jari Inkisen lisäksi Hanna Gullstén. Heillä on on yli 30 vuoden kokemus työympäristöjen suunnittelusta ja kehittämisestä.

”INTO Conceptin laadukkaat tuotteet, ajaton design ja Suomessa arvostettu brändi tukevat vahvaa kasvuamme Pohjois­maissa. Tuotteet sopivat erinomaisesti täydentämään Martelan laadukasta tuote- ja palvelukokonaisuutta”, Martela Groupin myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Johan Westerlund sanoo.