Nicoleta Hajek

iLOQille nimitetty vientijohtaja

Nicoleta Hajek

iLOQilla on tällä hetkellä myyntiorganisaatio kahdeksassa maassa, ja yrityksen digitaalisia lukitus- ja pääsynhallintaratkaisuja voi ostaa yli 1000 jälleenmyyjältä lähes 30 maasta.

Nicoleta Hajek vahvistaa myyntiprosessia sekä tukee ja kehittää nykyisiä jälleenmyyjä- ja jakeluverkostoja. Hän vastaa myös uuden liiketoiminnan luomisesta ja uusien markkinoiden, segmenttien ja myyntikanavien avaamisesta.

”Nicoletalla on vahva tausta globaalissa myynnissä ja avainasiakashallinnassa kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Hänen avoin ja dynaaminen persoonallisuutensa, erinomaiset viestintätaidot ja monikulttuurinen ymmärrys ovat voimavaroja iLOQille, kun haluamme kehittää iLOQin tunnettuutta uusilla markkinoilla ja turvata upeita uusia liiketoimintamahdollisuuksia”, toteaa iLOQin myyntijohtaja Thomas Thörewik.

”Olen innoissani liittyessäni iLOQiin vaiheessa, jossa kasvu uusille markkinoille on ajankohtaista. Maailma ansaitsee todella tietää enemmän iLOQin innovatiivisesta teknologiasta, ja olen ylpeä voidessani olla osa iLOQin menestystarinaa ”, Nicoleta kertoo.