Hyvästä parempaa: rakentamisen ammattilaisten suosikki raikastuu

ylakulma_6-2015”Projektiuutiset on hyvä lehti. Luin tätä jo pienenä; isäkin oli insinööri ja Projektiuutiset tuli meille kotiin.” ”Ai RPT Docu? En minä sitä tiedä, mutta kyllä minä Projektiuutiset tunnen. Se on hyvä lehti.”

Mikä hienointa, nämä tarinat ovat tosia eivätkä ole lainkaan ainutlaatuisia.

Ensimmäinen Projektiuutisten numero ilmestyi vuonna 1988. Vuosien myötä lehden sivuilla on esitelty perusteellisesti lähes 2500 Suomen merkittävintä rakennushanketta. Tänä vuonna esiteltyjä on yli 70; kyllä Suomessa rakennetaan.

Nämä eivät kaipaa muutosta: pidämme lukijamme tyytyväisinä ja artikkelimme korkealaatuisina. Niistä nousee ympäristö, jossa rakennusalan tuotteita ja palveluja tarjoavat yrityksetkin haluavat näkyä ilmoituksillaan.

Emme kuitenkaan jää uinumaan hyvään palautteeseen, vaikka siitä hyvin iloisia olemmekin. Niin hyvää hommaa ei olekaan, ettei sitä voisi hioa vielä paremmaksi.

Projektiuutiset lähtee uuteen vuoteen nykyaikaisen ja raikkaan näköisenä: kasvatamme sivun leveyttä, selkeytämme ulkoasua ja vaihdamme painopaperin silmää ja kuvia helliväksi.

Printin aika ei todellakaan ole ohi, vaikka Projektiuutisten vasta uudistuneet verkkosivut ja näköislehdet ovat tärkeä osa palveluamme. Ikään katsomatta lukijamme korostavat, kuinka mukava on ottaa ihan oikea lehti käteen ja rentoutua mielenkiintoisen asian parissa digiä täynnä olevan työpäivän jälkeen.

Ensi vuonna Projektiuutiset ilmestyy seitsemän kertaa, kerran enemmän kuin tänä vuonna. Uudessa numerossamme keskitymme teollisuuden rakennushankkeisiin. Uutta ja odotettua on myös talotekniikan roolin kasvattaminen kohde-esittelyissämme.

Niin, se RPT Docu Oy on Projektiuutisten kustantaja, rakennusalan tietopalveluihin ja kustannustoimintaan erikoistunut 40-vuotias yritys. Rakennusalan ammattilaisille tuttuja RPT:n tuotemerkkejä ovat Projektiuutisten lisäksi muiden muassa FaktaNetLive, Rakennusfakta ja CityMark.

Hyvää, työntäyteistä uutta vuotta meille kaikille!

Tietoa kirjoittajasta:         jaana_ahti-virtanen

Jaana Ahti-Virtanen
Päätoimittaja
RPT Docu Oy

Kuule miten voit kasvattaa rakennusalan myyntiäsi ja markkinoida tehokkaammin palveluidemme avulla

Antamalla yhteystietosi voimme olla sinuun yhteydessä tuotteisiimme liittyen. Lue lisää tietosuojasta tästä.