Hevac-Konsultit Oy ja Visatek Oy osaksi Wise Groupia

Wise Group Finland Oy:n kattava talotekniikkaosaaminen vahvistuu entisestään, kun Hevac-Konsultit Oy ja Visatek Oy liittyvät osaksi Wise Groupia. Kaupan myötä Wise Group -konsernin palveluksessa on jo yli 140 talotekniikan osaajaa ja yhtiön talotekniikkaosaaminen on erittäin vahvaa valtakunnallisesti.

wise_groupHevac-Konsultit Oy on vuonna 1981 perustettu helsinkiläinen lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja automatiikkasuunnittelutoimisto. Sen toteuttamat kohteet ovat pääosin julkisen puolen vaativia peruskorjaus- ja uudishankkeita. Yrityksen palveluksessa on 13 työntekijää.

Visatek Oy on vuonna 1984 Kuusankoskella perustettu LVI-suunnittelutoimisto. Nykyisin sen pääpaikka on Kouvolassa ja sen palveluksessa on kuusi pitkän kokemuksen omaavaa LVI-suunnittelun ammattilaista. Visatekin asiakaskunnan muodostaa teollisuus, kunnat, vuokrataloyhtiöt, lämpöyhtiöt, rakennusliikkeet, isännöintitoimistot sekä yksityiset rakennuttajat.

Molempien yritysten kaikki työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä nykyisissä tehtävissään. Visatek Oy:n toimitusjohtajaksi tulee yrityksessä pitkään toiminut suunnittelupäällikkö Jari Sanamäki, joka on vastannut yrityksen käytännön toiminnasta Kouvolassa. Hevac-Konsultit Oy:n toimitusjohtajana toimii Wise Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Puska oman toimensa ohessa.

Sekä yrityskaupoilla että orgaanisesti kasvanut Wise Group kuuluu viiden suurimman talonrakennussektorin asiantuntijapalveluja tarjoavan yrityksen joukkoon Suomessa. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto kasvoi noin 17 % ylittäen 30 milj. euroa ja vahva kasvu jatkuu myös vuonna 2016.

Lisätietoja
Aki Puska, toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy
puh. 040 568 3490 tai aki.puska@wisegroup.fi

Wise Group Finland Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita. Pitkäaikaisista ja uudistuvista asiakassuhteistamme kertovat yli 30 000 toteutettua uudis- ja korjauskohdetta 40 vuoden aikana. Wise Group työllistää yli 400 talonrakennusalan suunnittelun, rakennuttamisen ja konsultoinnin ammattilaista Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Mikkelissä, Oulussa, Kajaanissa, Kokkolassa, Savonlinnassa, Tampereella ja Turussa.