Heikki Kaunisto Valokuitusen talous- ja rahoitusjohtajaksi

Heikki Kaunisto aloittaa Valokuitunen Oy:n talousjohtajana heinäkuun lopulla. Hän vastaa muun muassa yhtiön talousohjauksesta, rahoituksen hankkimisesta sekä hallinnon prosessien rakentamisesta.

Huhtikuun alussa toimintansa aloittanut Valokuitunen on CapMan Infran ja Telia Companyn yhteisyritys, joka keskittyy esikaupunkialueiden kuiduttamiseen tiiviisti asutuissa taajamissa ympäri Suomen. Yhtiö suunnittelee investoivansa lähivuosina yhteensä 200–300 miljoonaa euroa uusien valokuituverkkojen rakentamiseen.

Heikki Kaunisto siirtyy Valokuituseen kiinteistösijoitusyhtiö Antiloopin talous- ja rahoitusjohtajan paikalta. Aiemmin hän on työskennellyt taloushallinnon johtotehtävissä muun muassa NEOT Groupissa, CPS Colorissa ja Nesteellä. Hän on valmistunut Otaniemen Teknillisestä korkeakoulusta mekatroniikan diplomi-insinööriksi vuonna 2000.

”Minua motivoivat haasteet, joihin voin itse uskoa. Ennen Valokuitusta olen ollut mukana käynnistämässä ja itsenäistämässä kahta mittakaavaltaan merkittävää kotimaista yhtiötä. Menestyvän yrityksen rakentaminen on koko organisaation yhteinen ponnistus, jossa jokaisella on oma tärkeä roolinsa. Ihmisistä pitää huolehtia ja luoda heille hyvät toimintaedellytykset, jotta heidän ammattitaitonsa ja energiansa kohdistuu oikeisiin asioihin. On tärkeää, että työtä tehdään sydämellä”, Heikki Kaunisto sanoo.