Geberit: GIS-asennusjärjestelmä saniteettitiloihin

Geberit GIS koostuu runkojärjestelmästä ja asennuselementeistä, joiden avulla kokonainen saniteettiseinä valmistuu hetkessä. Komponenteista voi toteuttaa väliseiniä, seinäkkeitä, koteloita ja kokonaisia seinärakenteita. 

Vapaasti seisovia väliseiniä voi rakentaa jopa kuuteen metriin asti. T-seinäratkaisun saa rakennettua jopa 2,2 metrin korkeuteen, mikä on hyödyksi erityisesti suihku- ja pystyviemäriratkaisuissa.

Uusien pitkälle kehitettyjen tukielementtien avulla voi tehdä vapaasti seisovia seinäkkeitä paitsi suihkuille myös pesualtaille ja wc-istuimille. Perinteinen lattia-wc voidaan siirtää ja muuttaa seinä-wc:ksi ilman lattianalaisia viemäröintejä. Viemäröinti sijoitetaan GIS-kehikon sisään.

Seinämoduulit voidaan rakentaa valmiiksi esimerkiksi talotehtaalla tai erillisissä tuotantotiloissa, joissa runkojärjestelmään asennetaan valmiiksi asennuselementit, putkistot ja viemäröinnit.

Esivalmistuksen jälkeen moduulit kuljetetaan rakennustyömaalle yhtenä pakettina.  Myös sisäänrakennettu palo- ja äänieristys voidaan tehdä etukäteen.

GIS-järjestelmä nopeuttaa merkittävästi läpimenoaikaa ja aikataulua esimerkiksi hotelleissa ja muissa kohteissa, joissa on paljon samankaltaisia huoneistoja ja kylpyhuoneita. 

Teräsrakenteinen Geberit GIS on pitkäikäinen. Tarvittaessa elementit voidaan kierrättää ja jopa käyttää uudelleen.

Lisätietoa: geberit.fi