Kuva: Cervi

Energiatalo Järvi Oy liittyy Cervi-konserniin

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi ja Varsinais-Suomessa toimiva Energiatalo Järvi Oy ovat solmineet sopimuksen liittymisestä Cervi-konserniin. Samalla Cervi-konserni laajentaa olosuhde­tekniikan tarjontaa lämpö­pumppu­ratkaisujen sekä uutena myös aurinkoenergia­järjestelmien osalta. 

Kuva: Cervi

Energiatalo Järvi Oy on toimija Salon ja Turun talous­alueilla, tarjoten etenkin lämpöpumppu­teknologiaan perustuvia lämmitys­ratkaisuja ja aurinkoenergia­järjestelmiä. 

– Yhteiskunnalla on vahva pyrkimys kohti puhtaampaa energiaa ja pois fossiilisista poltto­aineista. Kiinteistöjen osalta lähtö­kohtana tässä ovat ilman­vaihto ja lämmitys ja niiden energia­tehokkuuden ja samalla olosuhde­tekniikan parantaminen, kertoo Petri Valve Cervin toimitusjohtaja.

– Energiatalo Järven mukaan­tulo täydentää Cervin erikois­asiantuntijuutta etenkin lämmityksen ja energia­tehokkuuden osalta. Eri teknologioiden tuomia mahdollisuuksia on paljon, ja nämä järjestelyt parantavat maailman tilaa. Tunnistamme, että olemme oikeaan aikaan liikkeellä, Valve jatkaa.

Samaa mieltä on Energiatalo Järvi Oy:n toimitusjohtaja Ari Järvi:

– Ilmasto­tavoitteet ja energian hinta ovat herättäneet markkinat, ja yhdessä meillä on paljon annettavaa kiinteistö­kannalle. Yhdistymisemme tuo konserniin myös asioita, joita Cervillä ei vielä ole ollut. Esimerkiksi aurinkoenergia­järjestelmät ovat yksi iso ja kasvava osa liike­toimintaamme lämpöpumppu­ratkaisujen lisäksi, kertoo Järvi.

Yritys­kaupassa Energiatalo Järvi Oy liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa omana yhtiönään ja omalla nimellään. Asiakas­suhteet säilyvät ennallaan, ja Energiatalo Järvi Oy:n ammatti­taitoinen henkilö­kunta jatkaa Ari Järven johdolla kuten tähänkin asti.