Helsinki-Vantaan uusi viinibaari kuuluu Sähkö-Huhdan referensseihin. Kuva: huhta.fi

Consti osti Sähkö-Huhta Oy:n 

Consti Oyj on ostanut pääkaupunkiseudulla toimivan Sähkö-Huhta Oy:n. Vuonna 2005 perustettu espoolainen Sähkö-Huhta on erikoistunut sekä uudis- että korjauskohteiden asennus-, huolto- ja korjaustöihin.

Helsinki-Vantaan uusi viinibaari kuuluu Sähkö-Huhdan referensseihin. Kuva: huhta.fi

Sähkö-Huhta Oy:n liikevaihto vuonna 2022 oli noin 5,4 miljoonaa euroa. Yritys työllistää noin 40 talotekniikka-alan ammattilaista. 

Sähkö-Huhta on sähköteknisiin palveluihin erikoistunut yritys, jonka palvelutarjontaan kuuluvat sähköteknisten töiden ohella myös muiden muassa valaistussuunnittelu, tietoverkon kaapelointijärjestelmien, kuituverkkojen ja antennijärjestelmien asennukset sekä ratkaisut sähköautojen lataamiseen.

Constin mukaan yritysosto laajentaa ja syventää Constin osaamista kokonaisvaltaisten taloteknisten kiinteistöpalveluiden tuottamisessa.

– Kaupan seurauksena syntyvien synergiahyötyjen myötä näemme positiivisia mahdollisuuksia kehittää Talotekniikka-toimialamme liiketoimintaa strategiamme mukaisesti yhdessä henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa, Consti Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Taivalkoski sanoo.

Kaikki Sähkö-Huhta Oy:n olemassa olevat asiakkuudet ja sopimukset jatkuvat ennallaan omistajavaihdoksen jälkeen ja Sähkö-Huhta Oy:n koko henkilökunta jatkaa yhtiön palveluksessa. Sähkö-Huhta Oy:n perustaja Pekka Huhta toimii jatkossa Constilla Sähkö-Huhta Oy:n toimitusjohtajana ja Talotekniikka-toimialan johtoryhmän jäsenenä.