Kuva: Andreas Metallerreni, Pixabay

Cervi Talotekniikka ostaa Kotkan Nuohous ja Ilmastointi Oy:n

Cervi Talotekniikka jatkaa kasvuaan ostamalla Kotkan Nuohous ja Ilmastointi Oy:n. Kaupan myötä Cervi laajentuu  Uudenmaan ja Pirkanmaan lisäksi Kymenlaakson seudulle.

Kuva: Andreas Metallerreni, Pixabay

Yrityskaupan jälkeen Cervi arvioi vuoden 2019 liikevaihdoksi noin 9 miljoonaa euroa, ja henkilöstö kasvaa 112 työntekijään. Kotkan Nuohous ja Ilmastointi Oy:n toimitusjohtaja Mika Mähönen jatkaa tehtävissään Cervin Kymenlaakson-aluejohtajana.

Cervin tavoitteena on kasvaa valtakunnalliseksi toimijaksi, joka tarjoaa asiakkailleen maan laajinta ja edistyksellisintä ilmanvaihdon huoltoa ja perusparannusta.

”Missiomme on luoda säästöä kiinteistön omistajille ja asuinviihtyvyyttä asukkaille. Yhdistyminen Kotkan Nuohous ja Ilmastointi Oy:n kanssa antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet palvella asiakkaitamme nopeasti ja laadukkaasti”, toteaa Cervi Talotekniikan toimitusjohtaja Petri Valve.

”Yhdistyminen Cervin kanssa tuo asiakkaillemme entistä vahvemmat resurssit ja laajemman palvelutarjonnan etenkin kehittyneiden digitaalisten palveluiden ja tuotteiden ansioista. Tämän lisäksi pystymme työnantajana entistä paremmin tarjoamaan nykyisille ja tuleville työntekijöille mahdollisuuden kehittyä työssä ja edetä uralla”, sanoo Kotkan Nuohous ja Ilmastointi Oy:n toimitusjohtaja Mika Mähönen.

Cervin yhteistyö pääomasijoittaja Saari Partnersin kanssa antaa Cerville mahdollisuuksia nopeaan valtakunnalliseen laajentumiseen sekä digitalisointiin, mikä on Cervin kehityksessä keskeistä.