Camfililta ratkaisu sisäilman laadun hallintaan

Camfil tuo markkinoille uuden patentoidun Airimage Sensor -järjestelmän, jolla voidaan langattomasti mitata ja seurata sisäilman laatua sekä haluttaessa myös automaattisesti hallita sitä. Kokonaisratkaisu hallintaominaisuudella sopii erityisesti varastojen ja jakelukeskusten sekä erityistä puhtautta vaativien tuotantotilojen ilmanlaadun parantamiseen kohteissa, joissa käytössä on Camfilin ilmanpuhdistimia.

camfil_airimageSeuranta perustuu sensoriin, joka lähettää tietoa ilman pienhiukkaspitoisuudesta sekä kosteudesta ja lämpötilasta. Tietoa voidaan välittää puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen ja ohjelmiston avulla saadaan myös ajettua raportteja ilmanlaadun tilasta halutulta aikaväliltä. Itse sensori on kompaktin kokoinen ja helppo sijoittaa seinälle tai tasolle.

Ilmanlaatua voidaan hallita reaaliaikaisesti säätämällä järjestelmään liitetyn Camfilin ilmanpuhdistimen käyntinopeutta sen mukaan kuinka paljon ilmassa on pienhiukkasia. Toiminto on täysin automaattinen, joten se ei vaadi erillisiä henkilökunnan toimenpiteitä. Lisätietoja Camfilin ilmanpuhdistimista; Camfil ilmanpuhdistinsivusto

Järjestelmän ennakkoesittely tapahtuu Eurosafety/Logistiikka 2016 messuilla Tampereella 13.-15.9.2016 Camfilin jälleenmyyjän Safetycore Oy:n osastolla A 914. 


Camfil on maailman johtava puhdasilmaratkaisujen valmistaja yli 50 vuoden kokemuksella. Tuotteemme suojaavat ihmisiä, prosesseja ja ympäristöä. Ne edistävät terveyttä, parantavat tuottavuutta ja vähentävät energiankulutusta. 26 tuotantolaitosta, kuusi tutkimus- ja kehityskeskusta, sekä yli 65 paikallista myyntikonttoria ympäri maailmaa kykenevät tarjoamaan asiakkaillemme kaikki tarvittavat palvelut ja tuen. Camfil -yhtymän pääkonttori sijaitsee Ruotsissa, mutta yli    95 % liikevaihdosta muodostuu kansainvälisiltä markkinoilta. Yhtymällä on 3 800 työntekijää ja liikevaihto 600 miljoonaa €.

Camfil Oy on Suomessa toimiva Camfil Groupin tytäryhtiö. Yrityksen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Espoossa. Koko maan kattava palveluverkko sekä 10 miljoonan euron liikevaihto tekevät Camfil Oy:stä markkinajohtajan myös Suomessa.