Kuva: Bravida

Bravida ja Asentaja Group aloittavat yhteistyön

Taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja Bravida on solminut Asentaja Group Finland Ab Oy:n kanssa kumppanuussopimuksen, joka koskee asiakkuuksia eri puolilla Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaata sekä Pohjanmaata.

Bravidan kumppanuussopimukseen Asentaja Groupin kanssa kuuluu kiinteistöjen huolto-, ylläpito- ja korjaustöiden tuottaminen Perämeren rannikolla toimiville asiakasyrityksille.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että löysimme kumppaniksi talotekniikan moniosaajan Asentaja Groupin. Yhteistyön ansiosta Bravida pystyy entistä paremmin palvelemaan valtakunnallisia asiakkaitaan niin Seinäjoella ja Vaasassa kuin Oulussa ja Torniossa”, kertoo Bravidan Service-liiketoiminnan johtaja Ilkka Nurmela.

”Sopimuksen myötä meillä on vahva kumppani talotekniikan palveluineen ja osaamisineen paikkakunnilla, joissa meillä ei ole omaa toimipistettä”, sanoo Asentaja Groupin toimitusjohtaja Jonas Björkskog.

Sopimus on astunut voimaan 1. tammikuuta 2016.

Bravida on Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja, joka työllistää noin 9000 ammattilaista. Bravida tarjoaa sekä erikoispalveluita että kokonaisratkaisuja sähkö-, lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikassa, ja ne kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja ylläpitoon. Bravida toimii yli 160 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Bravidan (BRAV) osake noteerataan NASDAQ Tukholmassa. www.bravida.fi