AXOR Edge – kuin jalokivi kylpyhuoneessa

AXOR teki ensimmäisen malliston ranskalaisen designerin Jean-Marie Massaudin kanssa 13 vuotta sitten. Nyt yhteistyössä Massaudin kanssa on syntynyt hanamallisto, joka huokuu luksusta ja murtaa sekä estetiikan että valmistusteknologian rajoja.

AXOR Edge on yhtä aikaa massiivinen ja hienovarainen: äärimmäisen tasaiset, valoa hohtavat pinnat ja tarkat, viistot kulmat asymmetrisesti yhdistettynä. Saatavilla on seitsemän kiiltävää FinishPlus-erikoisväriä  kultaisesta pronssiin ja mustaan kromiin.

AXOR Edgen tuotantoon kehitetty timanttileikkuri tuottaa tarkkoja pintoja ja ääriviivoja. Avaruus- ja laserteollisuudessakin käytettävä tuotantoteknologia mahdollistaa AXOR Edgen jokaisen reunan ja kulman tarkat 45 asteen viisteet. Timantti hioo kiinteän messinkiblokin pinnan millimetrin tuhannesosan tarkkuudella, tuloksena on äärimmäisen valoa heijastava pinta, jossa valo ja varjo ovat vuorovaikutuksessa kuten jalokivissä. Erityisen kestävät ja hohtavat erikoisväripinnat kuten kulta ja pronssi valmistetaan korkealaatuisella PVD-teknologialla (Physical Vapour Deposition) vakuumikammioissa AXORin omassa tuotantolaitoksessa Saksassa.

AXOR on saksalaisen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe Groupin design-brändi vaativille ja estetiikkaa arvostaville asiakkaille, jotka etsivät inspiraatiota kylpyhuoneisiin ja keittiöihin ilman kompromisseja.

Form follows perfection. AXOR.