Avarn osti porvoolaisen Vartioliike Edströmin

Kaupan suunniteltu totetutumisajankohta on 1. syyskuuta. Toteutumisajankohtaan asti Edström palvelee asiakkaita normaalisti. Kaupan jälkeen AVARN Security jatkaa palvelutuotantoa asiakkaille voimassaolevien sopimusten mukaisesti. Lisäksi kaksi Edströmin työntekijää siirtyy kaupan yhteydessä AVARN Securitylle.

– Tämä kauppa vahvistaa liiketoimintaamme Porvoon talousalueella. Edström on tehnyt hienoa työtä Porvoon alueen paikallisena turvallisuustoimijana. Me AVARN Securityllä jatkamme yhtä laadukasta palvelua ja panostamme alueen kasvuun, AVARN Securityn toimitusjohtaja Juha Murtopuro kertoo.

 

AVARN Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Tuotamme kokonaisvaltaisesti turvallisuusratkaisuja ja -palveluita, kuten älykästä turvallisuusvalvontaa ja -tekniikkaa, vartiointi- ja vastaanotto- sekä arvokuljetus- ja rahankäsittelypalveluita. Toimimme valtakunnallisesti 20 toimipisteemme kautta ja työllistämme noin 2 800 turvallisuusalan huippuosaajaa. AVARN Security on osa Sector Alarm Groupia. Lisää tietoa www.avarn.fi ja www.sectoralarm.com