Antti_Laine

Antti Laine SATO Oyj:n kiinteistökehitysjohtajaksi

DI Antti Laine, 36, on nimitetty SATOn kiinteistökehitysjohtajaksi 1.5.2022 alkaen. Laine on toiminut SATOssa maanhankintapäällikkönä vuodesta 2018 alkaen.

Pitkään SATOlla kiinteistökehitysjohtana toiminut Maarit Tuomainen jää eläkkeelle tänä keväänä.

– Olemme iloisia, että saamme Antin kiinteistökehitysjohtajaksi jatkamaan vaativaa ja palkitsevaa työtä, joka on yksiperuspilareistamme SATOn kannattavan kasvun toteuttamisessa. SATO on pitkäaikainen asuntosijoittaja, jolla on merkittävä rooli asuinalueiden ja -ympäristöjen kehittämisessä yhteistyössä kaupunkien kanssa. Vuosittain rakennutamme kasvukeskuksiin noin 1000 uutta asuntoa, SATOn investoinneista vastaava liiketoimintajohtaja Arto Aalto sanoo.
– Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästä ja kiitollinen työnantajalleni SATOlle minua kohtaan osoitetusta luottamuksesta. Olemme viimeisinä vuosina pystyneet tuottamaan merkittävän määrän uutta tonttivarantoa rakennuttamisyksiköllemme oman kiinteistökehityksemme kautta. On hienoa ja motivoivaa jatkaa tätä hyvin alkanutta työtä yhdessä osaavan Kiinteistökehitys-tiimimme kanssa, Antti Laine toteaa.