Antero Nuutinen Bonava Suomen suunnittelu- ja tuotantojohtajaksi

Nuutisella on pitkä ura takanaan SRV:llä, jossa hän on toiminut lukuisissa eri johtotehtävissä ja vastannut yli kymmenen vuotta SRV:n asuntorakentamisesta. Viimeisimpänä Nuutisen vastuulla oli SRV:n asuntotuotannon ja tornirakentamisen tuotannon johtaminen, prosessien ja tehokkuuksien kehittämistehtävät. Antero Nuutinen tulee raportoimaan toimitusjohtaja Juuso Hietaselle ja hänestä tulee Bonava Suomen johtoryhmän jäsen. Anterolle raportoivat Bonavan Tuotanto, Suunnittelu, Building system ja Hankinta organisaatiot.

”Olen todella tyytyväinen, että saamme Anteron mukaan Bonavan matkalle toteuttamaan kohtuuhintaisia asuntoja. Anterolla on pitkä ura takana SRV:llä ja uskon, että hän jämäkkänä, analyyttisena ja tavoitekeskeisenä sekä erittäin kokeneena johtajana tuo Bonavalle sellaista osaamista, jota olemme kaivanneet. Toivotan Anteron lämpimästi tervetulleeksi taloon”, sanoo toimitusjohtaja Juuso Hietanen, Bonava Suomi Oy.

”Bonavan strategia tuottaa kohtuuhintaisia asuntoja on lähellä minun sydäntäni. Todella hienoa päästä mukaan Bonavan ammattitaitoiseen porukkaan, odotan innolla kesäkuun alkua”, sanoo Antero Nuutinen.