Anssi Juntunen

Anssi Juntunen johtamaan A-Insinöörien kaupunki- ja kiinteistökehitystä

Kiinteistö- ja kaupunkikehittämisen asiantuntijapalvelut keskitetään A-Insinööreissä uuteen hankekehitysyksikköön. Yksikköä ryhtyy luotsaamaan Bonavalta A-Insinööreihin palannut Anssi Juntunen.

Anssi Juntunen

DI, KTM Anssi Juntunen on nimitetty yksikönjohtajaksi A-Insinöörien uuteen hankekehittämisen palveluyksikköön. Yksikköön keskitetään yrityksen kaupunkikehittämisen, täydennysrakentamisen ja kiinteistöjen kehittämisen konsulttipalvelut ja digitaaliset ratkaisut.

– Uudenlaiselle yhteistoiminnallisia muotoja ja avoimia rajapintoja hyödyntävälle kaupunki- ja kiinteistökehittämiselle on Suomessa lisääntyvä tilaus. A-Insinööreissä on valtavasti vahvaa rakennuttamisen, yhteistoiminnan ja kustannustietoisuuden osaamista, joka palvelee kasvavaa kiinteistökehitysmarkkinaa, toimialajohtaja Juhani Karhu perustelee.

– Anssi on aktiivinen, innostunut kehittäjä. Hänellä on tehtävään erinomaisen hyvä ja monipuolinen kokemus kiinteistökehittämisestä, rakennuttamisesta ja rakentamisesta sekä lisäksi kaupallista osaamista.

Anssi Juntunen siirtyy A-Insinööreihin asuntokehittämiseen erikoistuneesta Bonavasta, jossa hän on vastannut projektijohtajana kerrostalokortteleiden hankekehityksestä ja projektijohdosta. Jo kouluaikoina rakennusliikkeessä ja betonielementtivalmistajalla työskennellyt Juntunen on aiemmin toiminut A-Insinööreissä projekti- ja kehityspäällikkönä sekä Haahtela-yhtiöissä rakennus- ja kiinteistöalan konsulttina.

Allianssiosaamista kaupunginosien ja kiinteistöjen kehittämiseen

Anssi Juntusen toi takaisin A-Insinööreihin yrityksen vankka perusliiketoiminta rakennetun ympäristön parissa ja luotettu suomalainen brändi.

– Yhtiöllä ja sen johdolla on innostavia, toimialaa mullistavia visioita, ja konsulttitoiminnassa A-Insinöörit edustaa Suomen kärkeä. Ennakkoluulottomalla ajattelulla ja yhteistoiminnan osaamisella meillä on mahdollisuus uudistaa hankekehityksen arvoketjua, tuottaa arvoa useammille toimijoille sekä monimuotoistaa perinteistä kiinteistökehitysalaa ja sen reunaehtoja, Anssi Juntunen sanoo.

A-Insinööreissä viime vuosina kehitetyt kaupunginosa-allianssimalli sekä kaupunginosien arvoa ennustava Citifier-työkalu edustavat uusia avauksia, joilla voidaan ratkaista nykyisiä alue- ja kaupunkikehittämisen ongelmia.

Valtakunnalliseen hanke-, kaupunki- ja kiinteistökehittämisen kysymyksissä palvelevaan hankekehitysyksikköön siirtyvät myös A-Insinöörien kaupunkikehitysjohtaja Jukka Kettunen sekä hankekehitysjohtaja Markus Saari.