RPT SMARTin uusi dashboard.
RPT SMARTin uusi dashboard.

RPT Byggfakta päivittää RPT SMARTin vieläkin älykkäämmillä ominaisuuksilla sekä uudella analyysityökalulla

Täysin uuden dashboardin, parannettujen ominaisuuksien ja ainutlaatuisen hankkeiden markkinaindeksin ansiosta RPT Byggfaktan hankeseurantapalvelu RPT SMARTin käyttäjien on nyt entistäkin helpompi saada yleiskuva projektimarkkinoiden kehityksestä ja löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

RPT Byggfakta julkaisee 23. syyskuuta päivityksen RPT SMART -palveluun, joka on markkinoiden suurin ja laajimmin käytetty projektialusta ja lähde niille, jotka etsivät yksityiskohtaista tietoa suunnitelluista ja käynnissä olevista rakennusprojekteista. Se on myös markkinoiden ainoa alusta, joka sisältää laajan historiallisen datan, jonka avulla voidaan vertailla ja analysoida projektimarkkinoiden kehitystä eri vaiheissa ja projektisegmenteissä.

Yksi suurimmista päivityksistä on, että RPT Byggfakta voi nyt tarjota kaikille asiakkaille kuukausittaisen yleiskatsauksen rakentamismarkkinoiden kehityksestä suunnittelussa ja rakentamisen aloitustasoilla eri projektisegmenteissä esimerkiksi maantieteellisten alueiden ja kategorioiden mukaan jaoteltuna.

Hankkeiden markkinaindeksin avulla on helpompi ymmärtää ja ennustaa markkinoiden heilahteluja, tunnistaa trendejä ja tehdä päätöksiä olennaisten tietojen perusteella. Markkinaindeksi toimii reaaliaikaisena työkaluna kuukausittain päivittyvinä indekseinä, jotka perustuvat viimeisten 12 kuukauden tuloksiin verrattuna edelliseen 12 kuukauteen, sekä pidempään historialliseen kehitykseen. Tilastot tarjoavat historiallisen yleiskatsauksen ja trendin, joka voi auttaa käyttäjiä ymmärtämään projektimarkkinoiden kehitystä ja tekemään ennakoivia myynti- ja markkinointipäätöksiä.

– Hankkeiden markkinaindeksi on yksi päivitetyn SMARTin suurimmista innovaatioista ja korvaamaton työkalu niille, jotka haluavat perustaa päätöksensä siihen, miten projektimarkkinat todellisuudessa kehittyvät rakentamisprosessin eri vaiheissa ja eri projektisegmenteissä. Tästä eteenpäin asiakkaamme voivat siirtyä näkemyksistä ja päätöksistä oikeisiin operatiivisiin toimenpiteisiin markkinoilla, sanoo Johan Forss, Byggfaktan tuotepäällikkö.

Markkinaindeksi on hyödyllinen eri kohderyhmille rakennusprosessin eri vaiheissa konsulteista materiaalitoimittajiin. Aliurakoitsijoille voi olla hyödyllistä saada suunnitteluindeksin kautta käsitys siitä, minkä projektisegmenttien ennustetaan pitkällä aikavälillä siirtyvän suunnittelun aloituksista tuleviin liiketoimintamahdollisuuksiin. Samalla rakentamisen aloitusindeksi auttaa tavarantoimittajia ymmärtämään, mitkä projektisegmentit voivat vaikuttaa liiketoimintamahdollisuuksiin lyhyellä aikavälillä, kun taas suunnitteluindeksistä on hyötyä, kun näkee, mitä projektisegmenttejä kannattaa pitää silmällä voidakseen vaikuttaa päättäjiin ja lisätäkseen tulevaa myyntiä.

Päivityksen yhteydessä SMARTiin julkaistaan ​​myös useita muita parannuksia. Kun käyttäjät kirjautuvat sisään, heitä tervehtii uusi dynaaminen ja yksilöllisesti räätälöity dashboard, joka toimii työkalupakkina, jossa on yhteensä neljä uutta widgetiä. Niiden avulla on helpompi etsiä tiettyjä projekteja, löytää potentiaalisia asiakkaita karttatoiminnon kautta tai saada yhteenveto uutispäivityksistä viimeisen kirjautumisen jälkeen.

Uusia ominaisuuksia päivitetyssä SMARTissa:

  • Hankkeiden markkinaindeksi tarjoaa kuukausittaisen yleiskatsauksen rakentamismarkkinoiden kehityksestä eri projektisegmenteissä suunnittelussa ja rakentamisen aloitustasoilla.
  • Etsi lähistöltä -widget esittelee projekteja ja yrityksiä tietyn sijainnin lähellä. Projektit näkyvät klikattavalla kartalla.
  • Näytä hankkeet -widget esittelee ”kuumat” eli seuratuimmat projektit, suurimmat suunnitellut projektit ja projektit, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin käyttäjän nykyiset valinnat.
  • Uusia ja päivitettyjä hankkeita -widget tiivistää, mitä on tapahtunut viimeisen kirjautumisen jälkeen.

Päivitetty RPT SMART julkaistaan ​​23.9.2024.