27
PROJEKTIUUTISET 6/2012
Radisson Blu Plaza Hotel
Kitzens, Bar 7 Blings, Business-lounge, aulan HUB-baari
ja pieni kokousosasto.
Uusi konsepti
–
Aiemmin Radisson-hotellien sisustukset ovat olleet
yhtenäisiä ja saman brändikonseptin mukaan toteutettu-
ja eri kaupungeissa. Otimme suunnittelun lähtökohdaksi
rakennuksen historian ja aikakaudet. Suunnitelmat alkoi-
vat näyttää sen verran hyviltä, että liiketoiminta innostui
asemoimaan hotellin kokonaan uudelleen hotellikartassa,
Mikkonen sanoo.
–
Halusimme tehdä tästä talosta kaupungin ykköshotel-
lin. Sitä kautta lähdimme miettimään maailmalla nouse-
via trendejä, kuten yksilöllisyyttä. Halusimme tehdä ihan
uudenlaisen hotellin myös palvelu- ja konseptitasolla, ho-
tellinjohtaja
Inari Lehtinen
kertoo.
Perinteinen jako liikematkailu- ja lomahotelleihin ei
enää päde vaan asiakkaan elämäntapa ohjaa hotellivalin-
taa entistä enemmän. Uudessa Plazassa asiakkaan mah-
dollisuus muokata hotelli- tai ravintolavierailunsa halua-
maansa suuntaan kasvaa merkittävästi.
–
Käytännön esimerkkinä voi mainita, että business-huo-
neluokan asiakkaamme voi nauttia aamiaisensa viidellä eri
tavalla. Myös Kitzens-ravintolan tablet-tietokonejärjestel-
mä mahdollistaa ruokatilaukset fiiliksen tai vierailun luon-
teen mukaan viiden keittiöteeman valikoimasta. Sielläkin
henkilökunnan rooli korostuu. Tablet-järjestelmä ei ole it-
sepalvelua, vaan päinvastoin tarjoilijan rooli korostuu sii-
nä. Tarjoilija on nykyisin oikeastaan ruokakonsultti, food
Korkea ja jykevän koristeellinen Kitzens-ravintola ja sen busi-
ness-lounge tuovat mieleen jopa kirkkosalin. Tunnelmaa luo-
massa myös upea Egen Floorfashion-malliston tekstiililaatta.